marți, 4 mai 2010

A sosit poşta din Kenia


Cu mare bucurie vrem să vă împătăşim noutăţile de la fraţii noştri plecaţi în misiune de scurtă şi lungă durată în Kenia, Africa. Unii au câteva luni, alţii câteva săptămâni de când au sosit la faţa locului. Unii sunt pentru prima dată alţii pentru a doua sau a treia oară. Vă las să aflaţi noutăţile chiar de la ei prin scrisoarea care am aşteptat-o atât de mult. Iată ce ne spun ei:

“Mulţumim tuturor care ne susţin prin rugăciuni, încurajări sau financiar şi dorim ca Dumnezeu să răsplătească fiecăruia dupa voia Lui. Suntem o echipă de 8 tineri care dorim să slujim lui Dumnezeu timp de 2 luni de zile în Kenya.

După 3 zile de călătorie, mulţumim lui Dumnezeu că am ajuns cu bine. In Nairobi ne-am întâlnit cu Adin care a alujit în Tanzania la tribul Masai pentru 2 luni de zile, acum alăturându-se echipei noastre.

In oraşul Kisumu, Cami şi Laura care slujesc la un liceu ca şi profesoare din luna Ianuarie, ne-au primit cu bucurie alăturându-se şi ele echipei. Ca urmare, cu toţii am participat pentru 4 zile la o conferinţă cu lideri de biserici, lideri de tineret şi învăţători de şcoala duminicală.

Cami şi Laura au predat seminarii liderilor de tineret şi învăţătorilor de şcoala duminicală iar ceilalţi din echipa am slujit prin lucrarea cu copiii şi prin predici şi mărturii în diferite biserici din oraşul HomaBay unde a avut loc conferinţa

In una din zile s-au adunat aproximativ 300 de copii dar Dumnezeu a fost cu noi şi am reuşit să cântăm cu ei, să le predăm lecţii biblice şi să facem jocuri. Copiii au fost foarte bucuroşi să vadă “Muzungu” “om alb” şi să se joace cu noi.

Vă rugăm să ne susţineţi în continuare prin rugăciuni pentru următoarele 2 săptămâni în care vom sluji la Orfelinatul Salem din oraşul Kisumu. Aici dorim să ne implicăm în lucrarea cu copiii şi tinerii şi de asemenea vrem să binecuvântăm familii din cartierele foarte sărace cu alimente, încurajări şi rugăciuni…

După aceste 2 săptămâni dorim cu ajutorul lui Dumnezeu să slujim în continuare la proiectele care le au cei de la Tineri Pentru Misiune Nairobi.

Cu mulţumiri din Africa, Echipa TPM Mediaş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu